Carolina Winds

Kuzey Ve Güney Karolayna, Myrtle Beach
Carolina Winds Genel
Carolina Winds Öne Çıkan Resim
Carolina Winds Dış Mekan
Carolina Winds Dış Mekan
Carolina Winds Oda Manzaraları
Image More +32 fotoğraf
Carolina Winds
Oceanfront at 76th Ave. North Kuzey Ve Güney Karolayna, Myrtle Beach

Carolina Winds misafirlere Myrtle Plajı bölgesinde, plajda, Myrtle Beach Boardwalk ve Broadway at the Beach ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Myrtle Beach Kongre Merkezi ile 4,9 mi (7,9 km) ve SkyWheel Myrtle Beach ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Carolina Winds misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 131 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ücretsiz gazete servisi, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz yapay nehir ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 2 Yatak Odası
Room
Family Süit, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Family Süit, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x