Carnelian By Glory Bower Hotel

‘Udhaybah
Carnelian By Glory Bower Hotel Genel
Carnelian By Glory Bower Hotel Öne Çıkan Resim
Carnelian By Glory Bower Hotel Dış Mekan
Carnelian By Glory Bower Hotel Dış Mekan
Carnelian By Glory Bower Hotel İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Carnelian By Glory Bower Hotel
48 Way Suktan Qaboos St, Azaiba , ‘Udhaybah

Maskat (Azaiba) bölgesindeki Carnelian By Glory Bower Hotel misafirlere Umman Kongre ve Gösteri Merkezi ve Sultan Qaboos Ulu Camisi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Al Mouj Marinası ile 10,9 km ve Avenues Alışveriş Merkezi ile 14,4 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 73 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Premier
Premier İki Ayrı Yataklı Oda
Grand
Grand Süit
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x