Carlton Apartments

South East Queensland, Surfers Paradise
Carlton Apartments Öne Çıkan Resim
Carlton Apartments Oda Manzaraları
Carlton Apartments Oda Manzaraları
Carlton Apartments Oda Manzaraları
Carlton Apartments Oda Manzaraları
Image More +15 fotoğraf
Carlton Apartments
Cnr Clifford St & Northcliffe Terrace South East Queensland, Surfers Paradise

Carlton Apartments misafirlere Gold Coast (Surfers Paradise) bölgesinde, Surfers Paradise Plajı yakınında ve SkyPoint Observation Deck (Seyir Kulesi) ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire The Star Gold Coast ile 1,9 mi (3,1 km) ve Warner Bros. Film Dünyası ile 12,6 mi (20,4 km) mesafede.

Misafirler için 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafirlere kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x