Carimar Beach Club

West End Village
Carimar Beach Club Genel
Carimar Beach Club Genel
Carimar Beach Club Öne Çıkan Resim
Carimar Beach Club Dış Mekan
Carimar Beach Club Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Carimar Beach Club
Meads Bay , West End Village

Carimar Beach Club misafirlere West End Village bölgesinde, plajda, Meads Koyu ve Meads Bay Pond yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Devonish Art Gallery ile 1,1 mi (1,7 km) ve Barnes Körfezi ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirler için 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 26-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık tenis kortları ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Bedroom Beach View
2
2 Bedroom Beach Front
Room
1 Bedroom Beach View
Room
1 Bedroom Beach Front

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x