Captains Club Hotel

West Country, Christchurch
Captains Club Hotel Genel
Captains Club Hotel Genel
Captains Club Hotel Genel
Captains Club Hotel Genel
Captains Club Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +66 fotoğraf
Captains Club Hotel
Wick Lane West Country, Christchurch

Captains Club Hotel misafirlere Christchurch bölgesinde, nehir kıyısında, New Forest Ulusal Parkı ve Regent Centre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bournemouth Plajı ile 4,3 mi (7 km) ve Bournemouth Uluslararası Merkezi ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Captain's Table misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Luxury
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, Nehir Manzaralı (Small)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x