Capital Luxury Suites

Nafplion Kent Merkezi
Capital Luxury Suites Genel
Capital Luxury Suites Genel
Capital Luxury Suites Genel
Capital Luxury Suites Genel
Capital Luxury Suites Genel
Image More +180 fotoğraf
Capital Luxury Suites
25 Perikleous , Nafplion Kent Merkezi

Capital Luxury Suites misafirlere Nafplio bölgesinde, ana cadde üzerinde, Nafplio Limanı ve Nafplion Annex Ulusal Galerisi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan rezidans Mpoyrtzi ile 1 mi (1,6 km) ve Peloponezya Folklor Vakfı Müzesi ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Suite Garden view
Junior
Junior Suite Terrace Garden view
Luxury
Luxury Suite with Pool view & Terrace
Luxury
Luxury Suite with direct pool access
Deluxe
Deluxe Suite With Garden and Str view
Junior
Junior Suite with Balcony and Partial Sea View
Luxury
Luxury Suite with Sea and Castle View
Luxury
Luxury Suite With Pool View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x