Capital Garden Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
Capital Garden Hotel Genel
Capital Garden Hotel Genel
Capital Garden Hotel Genel
Capital Garden Hotel Genel
Capital Garden Hotel Genel
Image More +31 fotoğraf
Capital Garden Hotel
4 Hoang Ngoc Phach Street Dong Da District Kuzey Vietnam, Hanoi

Capital Garden Hotel misafirlere Hanoi merkezinde, ABD Elçiliği ve Bilim ve Teknoloji Bakanlığı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Hoan Kiem Gölü ile 3,8 mi (6,1 km) ve Ho Şi Min Mozolesi ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Cafe Rendezvous ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimiz şömine bulunan 87 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Hanoi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x