Capella Tufu Bay, Hainan

Lingshui
Capella Tufu Bay, Hainan Genel
Capella Tufu Bay, Hainan Genel
Capella Tufu Bay, Hainan Genel
Capella Tufu Bay, Hainan Genel
Capella Tufu Bay, Hainan Genel
Image More +78 fotoğraf
Capella Tufu Bay, Hainan
Tufu Bay, Yingzhou Town, Haitang Bay , Lingshui

Linghsui bölgesindeki Capella Tufu Bay, Hainan misafirlere ana cadde üzerinde, Yetian Ancient Village ve Shenlonggu Hot Spring Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Qingshuiwan Golf Club ile 6 mi (9,6 km) ve China Duty Free Sanya Duty Free Shop ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve Akıllı televizyonlar olan 190 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, 2 spa küveti ve açık tenis kortları mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanusa Sıfır
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanusa Sıfır
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Garden Front)
Room
Grand Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Garden Front)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanusa Sıfır
Room
Premium Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanusa Sıfır
Room
Junior Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x