Capella Sydney

Sydney
Capella Sydney Genel
Capella Sydney Genel
Capella Sydney Öne Çıkan Resim
Capella Sydney Dış Mekan
Capella Sydney Dış Mekan
Image More +8 fotoğraf
Capella Sydney
35-39 Bridge Street , Sydney

Capella Sydney size Sydney merkezinde, Circular Rıhtımı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Sydney Opera Evi ile yürüyerek 12 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Star Casino ile 2,2 mi (3,5 km) ve Liman Köprüsü ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

BRASSERIE 1930 yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

192 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Edward dönemi stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Sydney bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3520 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Capella)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit
Süit (Farrer)
Süit
Süit (Liberty)
Süit
Süit (Macquarie)
Premier
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Premier
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x