Cap Maison Resort & Spa

Cap Estate
Cap Maison Resort & Spa Genel
Cap Maison Resort & Spa Genel
Cap Maison Resort & Spa Genel
Cap Maison Resort & Spa Genel
Cap Maison Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +83 fotoğraf
Cap Maison Resort & Spa
Smugglers Cove Drive , Cap Estate

Cap Maison Resort & Spa misafirlere Gros Islet (Cap Estate) bölgesinde, Windward Adaları ve Smugglers Koyu yakınında. Bu 5 yıldızlı resort otel Sandals Golf And Country Club ile 1,3 mi (2 km) ve Rodney Bay Aquatic Centre (Rodney Körfezi Akuatik Merkezi) ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Cliff at Cap restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 49 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Teras (Pool, Roof Terrace)
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı (Pool)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Courtyard Suite)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Okyanus Manzaralı
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Okyanus Manzaralı
Room
2 Bedroom Villa Suite
Room
Süit, 3 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x