Canvas Family Home

Tayland Doğu Sahili, Trat
Canvas Family Home Öne Çıkan Resim
Canvas Family Home Dış Mekan
Canvas Family Home Dış Mekan
Canvas Family Home Dış Mekan
Canvas Family Home Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Canvas Family Home
313/2-3 Moo7 Nong Samet Sub-district Tayland Doğu Sahili, Trat

Canvas Family Home misafirlere Trat merkezinde, Chao Por Lak Muang Trat Shrine ve Kapalı Çarşı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Laem Sok İskelesi ile 17,4 mi (28 km) ve White Sand Beach (Beyaz Kum Plajı) ile 22,8 mi (36,7 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Pool
Pool Access Room (1)
Big
Big Family Room
Room
Deluxe Room with Lake View
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Pool Access Room (2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x