Cantinho Show

Região Dos Lagos, Búzios
Cantinho Show Öne Çıkan Resim
Cantinho Show İç Mekan
Cantinho Show İç Mekan
Cantinho Show Kahvaltı
Cantinho Show Kahvaltı
Image More +45 fotoğraf
Cantinho Show
Travessa Celeste da Costa, 07 Região Dos Lagos, Búzios

Cantinho Show misafirlere Buzios (Manguinhos) bölgesinde, Porto da Barra ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Geriba Lagünü ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Rua das Pedras ile 2 mi (3,2 km) ve Joao Fernandes Plajı ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

3 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x