Cantinho da Gê - Suítes

Grande Recife, Ipojuca
Cantinho da Gê - Suítes Genel
Cantinho da Gê - Suítes Öne Çıkan Resim
Cantinho da Gê - Suítes İç Mekan
Cantinho da Gê - Suítes İç Mekan
Cantinho da Gê - Suítes İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Cantinho da Gê - Suítes
Rua Caraúna Grande Recife, Ipojuca

Cantinho da Gê - Suítes misafirlere Ipojuca merkezinde, Maracaipe Plajı ve Porto Cult Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Muro Alto Plajı ile 5,4 mi (8,6 km) ve Porto de Galinhas Beach ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Pousada otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Istek üzerine oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Avlu Manzaralı
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x