Canterra Suites Hotel

Division No. 11, Edmonton
Canterra Suites Hotel Genel
Canterra Suites Hotel Genel
Canterra Suites Hotel Genel
Canterra Suites Hotel Öne Çıkan Resim
Canterra Suites Hotel Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Canterra Suites Hotel
11010 Jasper Ave Division No. 11, Edmonton

Canterra Suites Hotel misafirlere Edmonton merkezinde, MacEwan University ve Edmonton Şehir Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel West Edmonton Alışveriş Merkezi ile 6,7 mi (10,8 km) ve Rogers Place Çok Amaçlı Arenası ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Tunaki Kyoto Sushi yemek servisi için ideal, bu otelde, 10 restoran ve 10 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 10 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 44 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Edmonton bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 864 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Süit, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Süit,
Süit, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x