Cannes City B&B

Route Napoléon, Cannes
Cannes City B&B Genel
Cannes City B&B Öne Çıkan Resim
Cannes City B&B Dış Mekan
Cannes City B&B Dış Mekan
Cannes City B&B Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Cannes City B&B
6, Rue Aurelienne Residence La Madone - 1 ER Etage Route Napoléon, Cannes

Cannes (La Bocca) bölgesindeki Cannes City B&B misafirlere Midi Plajı ve Warm'up Bowling ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Croisette Sahil Gezi Yolu ile 2,8 mi (4,4 km) ve Cannes Limanı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 2 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Jean Dujardin)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Marion Cotillard)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x