Canalta Brooks

Güney Alberta, Brooks
Canalta Brooks Genel
Canalta Brooks Genel
Canalta Brooks Genel
Canalta Brooks Öne Çıkan Resim
Canalta Brooks Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Canalta Brooks
115-15 Avenue West Güney Alberta, Brooks

Brooks bölgesindeki Canalta Brooks konaklamanızda Brooks Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Tillebrook Provincial Park ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu çevre dostu otel Brooks Aqueduct ile 5,1 mi (8,2 km) ve Duchess Golf Sahası ile 10,8 mi (17,4 km) mesafede.

Montana's BBQ & Bar, Canalta Brooks misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 94 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, su kaydırağı ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Business
Business Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x