Canado Club Family Village

Sassicaia Şarap Bölgesi, Donoratico
Canado Club Family Village Genel
Canado Club Family Village Genel
Canado Club Family Village Genel
Canado Club Family Village Genel
Canado Club Family Village Genel
Image More +62 fotoğraf
Canado Club Family Village
Loc. Villa Emilia 361 Sassicaia Şarap Bölgesi, Donoratico

Canado Club Family Village misafirlere Castagneto Carducci bölgesinde, denize sıfır, Bibbona Beach yakınında ve Costa dei Vini ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı rezidans Cavallino Matto ile 4,2 mi (6,7 km) ve Marina di San Vincenzo ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Gorgona yemek servisi için ideal, bu rezidansta toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

170 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu rezidansta misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, atari salonu/oyun odası ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Room
Comfort Oda, Birden Çok Yatak
Room
Superior Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x