Canad Inns Destination Centre Brandon

Brandon
Canad Inns Destination Centre Brandon Genel
Canad Inns Destination Centre Brandon Öne Çıkan Resim
Canad Inns Destination Centre Brandon Kahvaltı
Canad Inns Destination Centre Brandon Banyo Tipleri
Canad Inns Destination Centre Brandon Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
Canad Inns Destination Centre Brandon
1125 18th Street , Brandon

Canad Inns Destination Centre Brandon misafirlere Brandon merkezinde, Keystone Centre yakınında ve Shoppers Mall ile yürüyerek 9 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Brandon Üniversitesi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Pembina Valley Provincial Park ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Aaltos yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 159 klimalı oda mikrodalga fırın ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Premium
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x