Camping Villaviciosa

Costa Verde, Villaviciosa
Camping Villaviciosa Genel
Camping Villaviciosa Genel
Camping Villaviciosa Genel
Camping Villaviciosa Genel
Camping Villaviciosa Genel
Image More +34 fotoğraf
Camping Villaviciosa
Carretera de la Busta S/N Costa Verde, Villaviciosa

Villaviciosa bölgesindeki Camping Villaviciosa konaklamanızda, Biscay Körfezi ve Sidreria el Gaitero ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu tatil parkı Llastres lighthouse ile 4,6 mi (7,4 km) ve Pedreu Lloréu ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Camping Villaviciosa misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sağlık kulübü ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu tatil parkı misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, 1 Yatak Odası
Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Bungalov
Room
Karavan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x