Camping Village Li Nibari

Alghero - Kuzey Sardinya, Sorso
Camping Village Li Nibari Genel
Camping Village Li Nibari Genel
Camping Village Li Nibari Oda Düzeni
Camping Village Li Nibari Mutfak
Camping Village Li Nibari Oyunlar ve Eğlence
Image More +5 fotoğraf
Camping Village Li Nibari
Loc. Li Nibari S.P. 81, Km 6 Marina di Sorso Alghero - Kuzey Sardinya, Sorso

Sorso bölgesindeki Camping Village Li Nibari konaklamanızda, Bau Bau Beach ve Platamona Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Su Cenneti ile 4 mi (6,5 km) ve Balai Plajı ile 7,2 mi (11,7 km) mesafede.

Restoranda Camping Village Li Nibari misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 40 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlere ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz ve açık tenis kortu gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası (4 Pax)
Room
Karavan, 2 Yatak Odası (6 Pax)
Room
Karavan, 2 Yatak Odası (4 Pax)
Room
Karavan, 1 Yatak Odası (2 Pax)
Room
Bungalov, 1 Yatak Odası (2 Pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x