Camping U Casone

Ghisonaccia
Camping U Casone Genel
Camping U Casone Genel
Camping U Casone Genel
Camping U Casone Öne Çıkan Resim
Camping U Casone Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Camping U Casone
Route de la Mer , Ghisonaccia

Bu kamp alanı misafirlere Ghisonaccia bölgesinde, deniz kıyısında, Regional Natural Park of Corsica yakınında ve Corsica Plajları ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu kamp alanı Plage de Pinia ile 2,6 mi (4,1 km) ve Mare a Mare Centre ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Restoranda bu kamp alanı misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı döşenmiş kamp alanında küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Karavan
Karavan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x