Camping Tauro

Costa De Valencia, Benicassim
Camping Tauro Genel
Camping Tauro Genel
Camping Tauro Genel
Camping Tauro Genel
Camping Tauro Genel
Image More +16 fotoğraf
Camping Tauro
Gran Avenida Jaume I, 295 Costa De Valencia, Benicassim

Bu kamp alanı misafirlere Benicassim bölgesinde, plaj yakınında, Platja els Terrers ve Heliopolis Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kamp alanı Palms Desert Doğa Parkı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Aquarama Su Parkı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kapm alanının kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu kamp alanında mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu kamp alanında misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x