Camping Soleil D'oc

Dordogne Nehri Vadisi, Monceaux-sur-Dordogne
Camping Soleil D'oc Öne Çıkan Resim
Camping Soleil D'oc Dış Mekan
Camping Soleil D'oc Yerinde Yemek
Camping Soleil D'oc Oda Düzeni
Camping Soleil D'oc Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Camping Soleil D'oc
Escourbanniez Dordogne Nehri Vadisi, Monceaux-sur-Dordogne

Monceaux-sur-Dordogne bölgesindeki Camping Soleil D'oc konaklamanızda, Jean Saintangel Bahçesi ve Saint Pierre Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı kamp alanı St-Pierre Kilisesi ile 12,6 mi (20,3 km) ve Faubourg de la Chapelle ile 12,7 mi (20,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kapm alanının kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Kır Evi, 2 Yatak Odası
Family
Family Kır Evi, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x