Camping Siena Colleverde

Siena
Camping Siena Colleverde Genel
Camping Siena Colleverde Genel
Camping Siena Colleverde Genel
Camping Siena Colleverde Öne Çıkan Resim
Camping Siena Colleverde Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Camping Siena Colleverde
via Scacciapensieri 47 , Siena

Siena bölgesindeki Camping Siena Colleverde konaklamanızda, Basilica dell'Osservanza ve Santa Maria alle Scotte Polyclinic ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kamp alanı Piazza del Campo ile 3,5 mi (5,6 km) ve Siena Katedrali ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Open Easter - 31 Oct Camping Siena Colleverde misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu kamp alanında misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x