Camping Santa Elena Ciutat

Lloret de Mar
Camping Santa Elena Ciutat Genel
Camping Santa Elena Ciutat Genel
Camping Santa Elena Ciutat Genel
Camping Santa Elena Ciutat Genel
Camping Santa Elena Ciutat Genel
Image More +105 fotoğraf
Camping Santa Elena Ciutat
Avda. Villa de Blanes 166-168 , Lloret de Mar

Camping Santa Elena Ciutat misafirlere Lloret de Mar bölgesinde, plaj yakınında, Arbre Aventura Park ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Pitch and Putt Papalus Golf Club ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kamp alanı Lloret de Mar Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Tossa de Mar Plajı ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Kapm alanının restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

200 oda mevcuttur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimiz için güneşlik/perde bulunmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Karavan
Karavan (4 adults + 2 children - A/C)
Karavan
Karavan (2 adults + 2 children - A/C)
Karavan
Karavan (4 adults + 2 children)
Bungalov
Bungalov (2 adults + 2 children)
Bungalov
Bungalov (4 persons - A/C)
Bungalov
Bungalov (5 persons)
Bungalov
Bungalov (4 adults + 2 children)
Çadır
Çadır (Campsite. No bed provided. Bring tent)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x