Camping&Residence Il Pioppeto

Trabocchi Coast, Marinası di Vasto
Camping&Residence Il Pioppeto Genel
Camping&Residence Il Pioppeto Genel
Camping&Residence Il Pioppeto Genel
Camping&Residence Il Pioppeto Genel
Camping&Residence Il Pioppeto Genel
Image More +45 fotoğraf
Camping&Residence Il Pioppeto
SS 1 6Sud km 521 Trabocchi Coast, Marinası di Vasto

Camping&Residence Il Pioppeto misafirlere Vasto bölgesinde, plaj yakınında, Spiaggia di San Salvo Marina ve Vasto Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kamp alanı Spiaggia di Trave ile 2,3 mi (3,7 km) ve San Salvo Marinası ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Restoranda Camping&Residence Il Pioppeto misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimiz için güneşlik/perde bulunmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x