Camping Pueblo Blanco

Costa De La Luz, Olvera
Camping Pueblo Blanco Öne Çıkan Resim
Camping Pueblo Blanco Dış Mekan
Camping Pueblo Blanco Dış Mekan
Camping Pueblo Blanco Dış Mekan
Camping Pueblo Blanco Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Camping Pueblo Blanco
Ctra. Nacional 384, Km 69 Costa De La Luz, Olvera

Olvera bölgesindeki bu kamp alanı konaklamanızda, Sanctuary of Remedies ve Iglesia Parroquial Nuestra Señora de la Encarnación ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Arap Kalesi ile 3 mi (4,9 km) ve Hz. Meryem Tecessüd Bölge Kilisesi ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kapm alanının kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta sonu 9.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu kamp alanında küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretli kablosuz İnternet ve dijital TV kanalları var. Misafirlerin konforu için telefon, ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Olvera bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kamp alanı misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x