Camping Pont d'Ardaix

İspanyol Pyrénées Dağları, Toloríu
Camping Pont d'Ardaix Genel
Camping Pont d'Ardaix Genel
Camping Pont d'Ardaix Genel
Camping Pont d'Ardaix Genel
Camping Pont d'Ardaix Genel
Image More +57 fotoğraf
Camping Pont d'Ardaix
Carretera Nacional 260, km 210 İspanyol Pyrénées Dağları, Toloríu

Camping Pont d'Ardaix konaklamanızda El Pont De Bar bölgesinde, Orman Müzesi ile 14,5 km (9 mi) ve La Seu d'Urgell Katedrali ile 16,6 km (10,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu kamp alanı Lles Kuzey Kayak İstasyonu Kayak Merkezi ile 22,2 km (13,8 mi) ve La Senyoreta Trail ile 29,1 km (18,1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kapm alanının kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Açık havuz ve su kaydırağı dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi, 2 Yatak Odası
Karavan
Karavan
Bungalov,
Bungalov, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat (Studio - 2 PAX)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x