Camping Paklenica

North Dalmatia, Starigrad
Camping Paklenica Genel
Camping Paklenica Genel
Camping Paklenica Genel
Camping Paklenica Genel
Camping Paklenica Genel
Image More +48 fotoğraf
Camping Paklenica
Dr. Franje Tudmana 14 North Dalmatia, Starigrad

Starigrad bölgesindeki bu kamp alanı misafirlere deniz kıyısında, St Peter Kilisesi ve Marasovici Etnik Evi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Paklenica Ulusal Parkı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Ancient and Primeval Beech Forests of the Carpathians and Other Regions of Europe ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Restoranda bu kamp alanı misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için kamp alanında düz ekran televizyon vardır. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Banyoda sadece duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu kamp alanında misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Mobile home Superior 4+2

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x