Camping Maïana Resort

Languedoc Sahili, La Grande-Motte
Camping Maïana Resort Genel
Camping Maïana Resort Genel
Camping Maïana Resort Genel
Camping Maïana Resort Öne Çıkan Resim
Camping Maïana Resort Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Camping Maïana Resort
95 Place des Tamaris Languedoc Sahili, La Grande-Motte

La Grande-Motte (La Petite Motte) bölgesindeki Camping Maïana Resort misafirlere Casino de la Grande Motte ve Palais des Congrès ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Port-Camargue ile 9,8 mi (15,8 km) ve Camargue Bölgesi Doğa Parkı ile 14,6 mi (23,5 km) mesafede.

Camping Maïana Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 28 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için su kaydırağı ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu kamp alanında ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, 4 Yatak Odası (8/10 pers)
Room
Kır Evi, 3 Yatak Odası (6/8 pers)
Room
Kır Evi, 2 Yatak Odası (4/6 pers)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x