Camping les Vernières

Massif Du Sancy, La Bourboule
Camping les Vernières Genel
Camping les Vernières Genel
Camping les Vernières Genel
Camping les Vernières Genel
Camping les Vernières Genel
Image More +86 fotoğraf
Camping les Vernières
170 Avenue du Maréchal de Lattre Massif Du Sancy, La Bourboule

La Bourboule bölgesindeki Camping les Vernières misafirlere nehir üzerinde, Auvergne Volkan Dağları Bölgesi Doğa Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Thermes du Mont-Dore ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Mont-Dore Station Kayak Merkezi ile 8 km ve Puy de Sancy ile 9,4 km mesafede.

Kamp alanında misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Kapalı havuz, su kaydırağı ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi (4 pers)
Dağ
Dağ Evi (6 pers)
Dağ
Dağ Evi
Kulübe
Kulübe
Comfort
Comfort Kulübe
Economy
Economy Kulübe
Comfort
Comfort Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x