Camping Les Sables Blancs

Concarneau
Camping Les Sables Blancs Öne Çıkan Resim
Camping Les Sables Blancs Dış Mekan
Camping Les Sables Blancs Dış Mekan
Camping Les Sables Blancs Dış Mekan
Camping Les Sables Blancs Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Camping Les Sables Blancs
Rue des Fleurs 19 Avenue du Dorlett , Concarneau

Concarneau bölgesindeki Camping Les Sables Blancs konaklamanızda, Sables Blancs Plajı ve Chateau de Keriolet Kalesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Station de biologie marine et Marinarium de Concarneau (Concarneau Deniz Biyolojisi İstasyonu ve Denizcilik Müzesi) ile 2,4 km ve Musee de la Peche ile 2,9 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kapm alanının kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 44 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Karavan
Karavan (Le Loc'h)
Karavan
Karavan (Drenec)
Karavan
Karavan (Bananec)
Karavan
Karavan (Cigogne)
Karavan
Karavan (Brunec)
Karavan
Karavan (Penfret)
Karavan
Karavan (Saint-Nicolas)
Karavan,
Karavan, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x