Camping le Rochat

Chateauroux
Camping le Rochat Genel
Camping le Rochat Genel
Camping le Rochat Genel
Camping le Rochat Genel
Camping le Rochat Öne Çıkan Resim
Image More +24 fotoğraf
Camping le Rochat
17 avenue Daniel bernardet , Chateauroux

Camping le Rochat misafirlere Chateauroux bölgesinde, plaj yakınında, Plage de Belle-Isle ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Cordeliers Manastır Müzesi ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kamp alanı Hotel Bertrand Müzesi ile 1 mi (1,5 km) ve Ulusal Atış Sporları Merkezi ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Camping le Rochat misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirler için 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Karavan,
Karavan, 2 Yatak Odası
Family
Family Karavan, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x