Camping le Mas Fleuri

Nice Semti, Sospel
Camping le Mas Fleuri Genel
Camping le Mas Fleuri Genel
Camping le Mas Fleuri Genel
Camping le Mas Fleuri Genel
Camping le Mas Fleuri Genel
Image More +60 fotoğraf
Camping le Mas Fleuri
Quartier la Vasta Nice Semti, Sospel

Sospel bölgesindeki Camping le Mas Fleuri misafirlere milli parkta, St. Roch Kalesi ve Pont Vieux 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kamp alanı Monte Carlo Formula 1 Parkuru ile 18,6 mi (29,9 km) ve Casino Monte Carlo ile 21,6 mi (34,7 km) mesafede.

Saint Donat Camping le Mas Fleuri misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Karavan, 2 Yatak Odası (Gitotel T2)
Family
Family Karavan (Mobile)
Karavan,
Karavan, 2 Yatak Odası (Trigano)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x