Camping la Salverte

Upper Normandy, Le Gros-Theil
Camping la Salverte Genel
Camping la Salverte Öne Çıkan Resim
Camping la Salverte Dış Mekan
Camping la Salverte Dış Mekan
Camping la Salverte Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Camping la Salverte
Route de la Salverte Upper Normandy, Le Gros-Theil

Le Bosc du Theil bölgesindeki Camping la Salverte misafirlere kırsal bölgede, Champ de Bataille Golf Kulübü ve Bec-Hellouin Manastırı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu kamp alanı Chateau du Champ de Bataille ile 6,4 mi (10,3 km) ve ASLB Galaxy Paintball Normandie Paintball Alanı ile 11,8 mi (18,9 km) mesafede.

Camping la Salverte misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretli kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için su kaydırağı, sauna ve sezonluk açık havuz vardır. Bu kamp alanında misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Karavan,
Karavan, 2 Yatak Odası
Karavan,
Karavan, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x