Camping La Croix du Sud

Le Barcares
Camping La Croix du Sud Genel
Camping La Croix du Sud Genel
Camping La Croix du Sud Genel
Camping La Croix du Sud Genel
Camping La Croix du Sud Öne Çıkan Resim
Image More +42 fotoğraf
Camping La Croix du Sud
800 Route de Saint-Laurent , Le Barcares

Camping La Croix du Sud misafirlere Le Barcares bölgesinde, plaj yakınında ve Plage du Lido ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Saint-Cyprien-Plage ile 10,8 mi (17,4 km) ve Occitanie Plajları ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kapm alanının kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 120 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Açık havuz, su kaydırağı ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Karavan (Suite Family)
Karavan
Karavan (Domino)
Luxury
Luxury Karavan (Bora Bora)
Karavan
Karavan (Summer)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x