Camping L'Abri des Pins

Saint-Jean-de-Monts
Camping L'Abri des Pins Genel
Camping L'Abri des Pins Genel
Camping L'Abri des Pins Genel
Camping L'Abri des Pins Genel
Camping L'Abri des Pins Genel
Image More +59 fotoğraf
Camping L'Abri des Pins
247 Route de Notre-Dame de Monts , Saint-Jean-de-Monts

Camping L'Abri des Pins misafirlere Saint-Jean-de-Monts bölgesinde, plaj yakınında, Loire Vadisi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Biscay Körfezi ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Plage des Tonnelles ile 0,6 mi (0,9 km) ve Plage de la Parée du Jonc ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda Camping L'Abri des Pins misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 94 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için ücretsiz su parkı, kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu kamp alanında ayrıca kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Kır Evi, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Teras
Comfort
Comfort Kır Evi, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Teras
Premium
Premium Kır Evi, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x