Camping El Maset

Costa Brava, Sa Riera
Camping El Maset Genel
Camping El Maset Genel
Camping El Maset Öne Çıkan Resim
Camping El Maset Dış Mekan
Camping El Maset Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Camping El Maset
Ctra. Sa Riera Costa Brava, Sa Riera

Camping El Maset konaklamanızda Begur bölgesinde, Pals Plajı ile 2,8 km (1,7 mi) ve Tamariu Plajı ile 10,6 km (6,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu kamp alanı Peratallada Kalesi ile 14,2 km (8,8 mil) ve Sant Sebastia Deniz Feneri ile 15,3 km (9,5 mil) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için BAR RESTAURANT ideal; otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretli kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu kamp alanında misafirlere kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Karavan,
Karavan, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x