Camping Domaine de la Forge

Cote Landaise, La Teste-de-Buch
Camping Domaine de la Forge Genel
Camping Domaine de la Forge Genel
Camping Domaine de la Forge Genel
Camping Domaine de la Forge Genel
Camping Domaine de la Forge Genel
Image More +16 fotoğraf
Camping Domaine de la Forge
Route de Sanguinet Cote Landaise, La Teste-de-Buch

Camping Domaine de la Forge misafirlere La Teste-de-Buch bölgesinde, okyanus kıyısında, Parc de la Coccinelle ve Bassin Aventures 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Arcachon Koyu ile 3,5 mi (5,6 km) ve Pilat Kum Tepesi Plajı ile 7,4 mi (11,8 km) mesafede.

Domaine de la Forge Camping Domaine de la Forge misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Misafirler için 75 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz su kaydırağı ve açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Kır Evi, 2 Yatak Odası
Premium
Premium Kır Evi, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x