Camping Dolce Vita

Calvi
Camping Dolce Vita Genel
Camping Dolce Vita Genel
Camping Dolce Vita Genel
Camping Dolce Vita Genel
Camping Dolce Vita Genel
Image More +54 fotoğraf
Camping Dolce Vita
Route de Bastia, Lieu dit Ponte Bambino , Calvi

Calvi bölgesindeki Camping Dolce Vita misafirlere deniz kıyısında, Corsica Plajları ve La Pinède 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan kamp alanı Calvi Plajı ile 1,3 mi (2 km) ve Saint-Restitude ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Les Orangers Camping Dolce Vita misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kamp alanında ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi, 1 Yatak Odası (Fango)
Dağ
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (Marina)
Karavan,
Karavan, 3 Yatak Odası (Figarella)
Dağ
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (Asco)
Karavan,
Karavan, Engellilere Uygun (Restonica)
Karavan
Karavan
Dağ
Dağ Evi, 1 Yatak Odası (Fango)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x