Camping & Bungalows Suspiro del Moro

Doğu Endülüs, Otura
Camping & Bungalows Suspiro del Moro Genel
Camping & Bungalows Suspiro del Moro Genel
Camping & Bungalows Suspiro del Moro Öne Çıkan Resim
Camping & Bungalows Suspiro del Moro Dış Mekan
Camping & Bungalows Suspiro del Moro Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Camping & Bungalows Suspiro del Moro
Carr. Bailen-Motril, 145 Doğu Endülüs, Otura

Otura bölgesindeki Camping & Bungalows Suspiro del Moro misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Granada Golf Club ve Carrefour Ticaret Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu kamp alanı Elhamra ile 10 mi (16 km) ve Granada Katedrali ile 9,6 mi (15,4 km) mesafede.

Camping & Bungalows Suspiro del Moro misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretli kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, 1 Yatak Odası (2 pax)
Bungalov,
Bungalov, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat (3 - 4 pax)
Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası (6 pax)
Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası (8 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x