Camping Bois de Gravière

Massif Du Sancy, Besse-en-Chandesse
Camping Bois de Gravière Genel
Camping Bois de Gravière Genel
Camping Bois de Gravière Genel
Camping Bois de Gravière Genel
Camping Bois de Gravière Genel
Image More +30 fotoğraf
Camping Bois de Gravière
4, Route de Murol Massif Du Sancy, Besse-en-Chandesse

Bu kamp alanı misafirlere Besse-et-Saint-Anastaise bölgesinde, bölge parkında, Auvergne Volkan Dağları Bölgesi Doğa Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Musée du Ski ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Super-Besse ile 5,5 mi (8,9 km) ve Chiloza Şelalesi ile 3,1 mi (5,1 km) mesafede.

Bu kamp alanı misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Klimalı bu kamp alanında mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretli kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca ütü/ütü masası isteyebilirsiniz.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu kamp alanında misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi (Tradition 4p)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x