Campement Lodge Océan & Savane

Tare
Campement Lodge Océan & Savane Genel
Campement Lodge Océan & Savane Öne Çıkan Resim
Campement Lodge Océan & Savane Dış Mekan
Campement Lodge Océan & Savane Dış Mekan
Campement Lodge Océan & Savane Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Campement Lodge Océan & Savane
BP 254 159 rue Blaise Diagne , Tare

Campement Lodge Océan & Savane misafirlere Tare bölgesinde, plajda, Langue de Barbarie Ulusal Parkı ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede ve Guembeul Koruma Alanı ile 11,5 mi (18,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Parc National de la Langue de Barbarie ile 17,7 mi (28,4 km) ve Faidherbe Meydanı ile 19 mi (30,6 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x