Campeggio Italia

Versilia, Massa
Campeggio Italia Genel
Campeggio Italia Genel
Campeggio Italia Öne Çıkan Resim
Campeggio Italia Dış Mekan
Campeggio Italia Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Campeggio Italia
Via delle Pinete, 412 Marina di Massa Versilia, Massa

Campeggio Italia konaklamanızda Massa bölgesinde, Carrara Katedrali ile 8,8 km (5,5 mi) ve Malaspina Şatosu ile 9,2 km (5,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan kamp alanı Carrara Taş Ocağı Müzesi ile 15,1 km (9,4 mi) ve Pietrasanta Katedrali ile 21,7 km (13,5 mi) mesafede.

RistoBar Italia Campeggio Italia misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 89 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kamp alanında misafilere kuaför ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve Otomatik satış makinesi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Bungalov, 1 Yatak Odası
Room
Family Bungalov, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x