Campanile Yangzhou Slender West Lake

Yangzhou
Campanile Yangzhou Slender West Lake Öne Çıkan Resim
Campanile Yangzhou Slender West Lake Dış Mekan
Campanile Yangzhou Slender West Lake Dış Mekan
Campanile Yangzhou Slender West Lake İç Mekan
Campanile Yangzhou Slender West Lake Kahvaltı
Image More +21 fotoğraf
Campanile Yangzhou Slender West Lake
No.397, Wenchang Road , Yangzhou

Campanile Yangzhou Slender West Lake konaklamanızda Yangzhou bölgesinde, Slender West Lake Park ile 6,6 km (4,1 mi) ve Geyuan Garden ile 6,7 km (4,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Runyang Bridge ile 36,4 km (22,6 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 125 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Yangzhou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x