Camp Linyanti

Chobe Ulusal Parkı
Camp Linyanti Genel
Camp Linyanti Genel
Camp Linyanti Genel
Camp Linyanti Öne Çıkan Resim
Camp Linyanti Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Camp Linyanti
Linyanti , Chobe Ulusal Parkı

Camp Linyanti misafirlere Chobe Ulusal Parkı bölgesinde, milli parkta ve Chobe Ulusal Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı çadır ev Ghoha Tepeleri ile 8,8 mi (14,1 km) ve Ghoha North Gate Chobe Milli Parkı ile 21,9 mi (35,3 km) mesafede.

Bu çadır ev misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çadır evde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Safari deneyimi yaşayabilir ve açık havuz ile yorgunluk atabilirsiniz.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Çadır
Room
Honeymoon Süit
Room
Çadır (Bring your own tent)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x