Camp Figtree

Addo
Camp Figtree Genel
Camp Figtree Genel
Camp Figtree Genel
Camp Figtree Genel
Camp Figtree Öne Çıkan Resim
Image More +48 fotoğraf
Camp Figtree
Zuurberg Pass , Addo

Camp Figtree konaklamanızda Addo bölgesinde, Addo Fil Ulusal Parkı ile 14,8 km (9,2 mi) ve Sir Percy Fitzpatrick Gözlem Noktası ile 29,5 km (18,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı çadır ev Schotia Tooth and Claw Safari ile 22,7 mi (36,6 km) ve Shamwari Av Hayvanları Koruma Alanı ile 25,5 mi (41 km) mesafede.

A Fig Affair, Camp Figtree misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Gününüzü safari macerasıyla geçirin, sonra 2 açık yüzme havuzu ile serinleyin. Bu çadır evde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo Süit
Stüdyo
Stüdyo Süit
Luxury
Luxury Çadır
Romantic
Romantic Çadır
Room
Luxury Stüdyo Süit
Room
Stüdyo Süit, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x