Camotes Flying Fish Resort

Camotes Adaları, Poro
Camotes Flying Fish Resort Genel
Camotes Flying Fish Resort Öne Çıkan Resim
Camotes Flying Fish Resort Dış Mekan
Camotes Flying Fish Resort Dış Mekan
Camotes Flying Fish Resort İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Camotes Flying Fish Resort
Brgy. Cagcagan Camotes Islands Camotes Adaları, Poro

Poro bölgesindeki Camotes Flying Fish Resort konaklamanızda, Maktang Plajı ve Esperanza Deniz Yaşamını Koruma Alanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan resort otel Puertobello Limanı ile 8,1 mi (13 km) ve Mabini Plajı ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede.

Camotes Flying Fish, Camotes Flying Fish Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 11 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Non-airconditioning
Non-airconditioning Cottage
Room
Seafront Cottage
Room
Superior Oda (Luxury Family Accommodation)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x