Camino Real Mérida

Merida
Camino Real Mérida Genel
Camino Real Mérida Genel
Camino Real Mérida Genel
Camino Real Mérida Genel
Camino Real Mérida Genel
Image More +87 fotoğraf
Camino Real Mérida
Avenida Andres García Lavin 298 Centro Commercial City 32 , Merida

Camino Real Mérida misafirlere Mérida merkezinde, Faro del Mayab Hastanesi ve Grutas de Calcehtok ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Paseo de Montejo ile 2,6 mi (4,1 km) ve La Isla Mérida Cabo Norte Alışveriş Merkezi ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

La Huerta, Camino Real Mérida misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 126 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, resepsiyon salonu ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe King
Camino
Camino Real Club Dos Camas.
Habitación
Habitación Superior Dos Camas.
Room
Deluxe Dos Camas
Room
Camino Real Club Cama King.
Room
Habitación Superior Cama King .
Room
Habitación Junior Suite.
Room
Habitación Master Suite.

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x