Camino Real Aparthotel, Downtown

Downtown La Paz
Camino Real Aparthotel, Downtown Genel
Camino Real Aparthotel, Downtown Öne Çıkan Resim
Camino Real Aparthotel, Downtown Dış Mekan
Camino Real Aparthotel, Downtown Kahvaltı
Camino Real Aparthotel, Downtown Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
Camino Real Aparthotel, Downtown
Calle Capitán Ravelo #2123 , Downtown La Paz

Camino Real Aparthotel, Downtown konaklamanızda La Paz merkezinde, Aire Libre Tiyatrosu ve Plaza del Estudiante ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Plaza Avaroa Eyalet Parkı ile 1,5 km ve Murillo Meydanı ile 1,8 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için La Tranquera Restaurante ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için mutfak olan 46 ayrı ayrı döşenmiş odası mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 23-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 24 saat açık sağlık kulübü ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 15.00 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. La Paz bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 1130 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x